Jucariile, ideale pentru copii

Jucariile sunt foarte cautate in special de catre copii sau parinti. Dar ce te faci atunci cand sotul tau este un pasionat de jucarii? Ma refer aici la masinute cu telecomanda, avioane cu telecomanda, drone, elicoptere, camioane, etc.

Da, ati ghicit! Casa noastra este plina de jucarii, atat ale fetitelor, dar si ale sotului.

Jucariile – pentru rasfatul tuturor!

Fiecaruia ii place sa primeasca si sa ofere jucarii.  Daca intrebi un baiat ce isi doreste sa primeasca, nu va ezita si va spune imediat ca masinute. Cei mici vor zambi tot timpul cat cele patru roti vor fi puse in miscare.

jucariile

Cand eram mica imi placea sa primesc diverse jucarii, cu diferite ocazii; cel mai mult imi displacea cand, in loc sa primesc jucariile dorite, primeam drept cadou hainute sau rechizite pentru scoala. Atunci, pe vremea aceea jucariile erau cu mult mai importante decat orice altceva. Ce daca nu mai aveam pixuri, stilouri sau plastilina? Astea trebuia oricum sa mi le cumpere ai mei. Baietii erau  foarte pasionati de masini, de diferite forme si culori, dar nu numai baietii…sora mea a fost mai baietoasa, ei ii placeau atat papuselele, cat si masinile, mari cu telecomanda, sau avioanele cu telecomanda, visand amandoua sa plecam in zbor spre inaltul cerului. 😀

Asa cum va spuneam, sotul meu este un copil mai mare. El adora sa intre cu fetele in magazine cu jucarii si sa isi cumpere cate o masinuta sau un avion, cu care se joaca prin casa sau pe afara cu printesele noastre. Este un hobby pentru el, un hobby dragut, o pasiune. „Cand eram mic, imi doream foarte mult o masinuta cu telecomanda, un avion sau un elicopter pe care sa le pilotez eu…dar nu am primit”, isi motiveaza sotul meu pasiunea pentru jucarii. Astfel incat, casa noastra este plina atat de papusi, plusuri, cat si masini si elicoptere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.