Familia este esenta vietii!

Familia nu este un lucru important, este totul. – spune Michael J. Fox si sunt cu totul de acord cu acest lucru. Ea este celula vietii pe pamant, tot ce este mai important in lume, nu sunteti de acord cu mine?

familia

Familia este mediul in care noi venim pe lume,locul unde ne dezvoltam si, la randul nostru ne intemeiem o alta familie. Aici este locul unde gasim intelegere, liniste si solutii la problemele pe care le intampinam. Toate acestea cu o singura conditie: in familie sa existe comunicare, respect si iubire, cei trei factori fundamentali, care stau la baza unei familii fericite.

Familia = iubire, respect, comunicare!

Ce inseamna familie pentru mine? Este tot ce am, stiu ca ei imi vor fi alaturi mereu. Atunci cnd imi este greu, stiu ca ma pot baza pe ei! Mu este nimic mai important pe lume decat sa ai o familie care sa te sustina alaturi, o familie in care sa existe iubire, intelegere, comunicare si caldura sufleteasca!

familie-1

O familie fericita este unita si nu trebuie sa ai neaparat foarte multi bani, ci suficienti sa acopere strictul necesar. Banii ii poti face, dar fericirea nu o poti cumpara niciodata! Daca exista dragoste, intelegere, respect si incredere intr-o familie, greutatile sunt depasite mult mai usor de amandoi partenerii, nu sunteti de aceeasi parere?

Eu sunt de parere ca in viata nu poti avea totul, dar daca in familie exista dragoste, un zambet sincer, o vorba buna, respect, intelegere, dupa o zi grea, te vei simti fericit si implinit. Chiar daca vii extrem de obosit de la servici, un zambet sincer si neprihanit al printesei va face ca toata oboseala sa se risipeasca, iar tu vei fi fresh pentru o partida de joaca cu ea.

In alta ordine de idei, va sfatuiesc sa zambiti cat mai des cand sunteti acasa, in sanul familiei si indiferent de greutati, sa le depasiti impreuna.

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.