Platforma ecommerce Blugento – simplu, usor

Vrei propriul tau magazin online? Platforma Blugento este solutia ideala, construita pe fundatia solida Magento, care ofera toate functiile necesare unui magazin online intr-un pachet robust si usor de utilizat, fara contracte de lunga durata si fara date captive.

Prin Blugento iti poti lua grija de la infrastructura tehnica; este o solutie care ofera toate functiile necesare unui magazin online, foarte usor de utilizat. In timp ce tu te ocupi doar de promovarea si cresterea brandului tau, Blugento se ocupa de hosting, update de securitate si dezvoltare continua a platformei.

Platforma Blugento –  „Platform for growth” – un motto interesant, nu?

Magento este optimizat pentru performante optime in motoarele de cautare, iar Blugento profita din plin de aceste optimizari. In plus, Blugento vine cu un Google Score foarte ridicat, care pe langa viteza resimtita de utilizatorul final contribuie semnificativ la plasarea in motoarele de cautare.

Beneficii Blugento

  • securitate si fiabilitate
  • optimizat pentru performante
  • viteza rapida de incarcare
  • filtre suplimentare, printre care un modul de bannere, filtre Ajax, feed-uri pentu comparatoare de pret

Blugento vine complet localizat pentru Romania, in ceea ce priveste cerintele legislative,  si pe cele comerciale. Un lucru important este ca magazinul pe Blugento va avea din start termeni si conditii, link-uri catre ANPC si protectia datelor cu caracter personal, ca si clasele de TVA si facturarea conforma cu cerintele din Romania.

Blugento se adreseaza magazinelor de orice dimensiune. Vine cu trei planuri tarifare:

  • Boutique, perfect pentru magazinele care vand un numar mic de produse
  • Start, perfect pentru un magazin online traditional, cu multe categorii si cu functie de cautare
  • Grow, recomandat pentru magazinele cu o oferta mare de produse si trafic pe masura

Planurile superioare ofera functionalitati si infrastructura, care era disponibila doar pentru magazinele enterprise.

Cum am aflat de Blugento?

In timp ce navigam pe internet, pe diferite site-uri, am vazut o sigla powered by Blugento. Curioasa din fire, am vrut sa vad ce inseamna Blugento si am aflat…o platforma ecommerce, care isi doreste sa iti vina in ajutor pentru a iti promova produsele, un ajutor care este extrem de binevenit mai ales cand nu stii cum sa faci sa vinzi.

Blugento vine cu un modul de personalizare, care permite adaptarea magazinului online la diferite functii si un design unic.

platforma

Platforma ecommerce – Blugento

Importanta este si utilitatea unor plati cu cardul, livrari prin curier sau exportul de soft-uri de ERP pentru o gestiune fara batai de cap. Din ce am observat eu este o oportunitate usoara de creare a magazinului online, de vanzare, dar si de dezvoltare a acestuia. Cu un singur click, te poti bucura de o sansa unica, de promovarea de care ai nevoie atunci cand esti pe punctul de a iti inchide magazinul, dar si de sansa de a iti crea popriul magazin, la care visezi de foarte mult timp, dar nu cunosti modalitatea de a o face.

Daca te-am convins, poti lua legatura cu cei de la Blugento fizic, la adresa B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3/4, Cluj-Napoca, Cluj, România, la numarul de telefon 037 788 1060 sau la adresa de email contact@blugento.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.