Delia – videoclip cu scantei

Mie imi place Delia…ca persoana, ca artista, ca voce. Inca de cand facea parte din formatia N&D, mi-a atras atentia…vocea ei este chiar deosebita si este si frumoasa.Delia

Ultimul ei videoclip, „1234 ( Unde dragoste nu e)” a avut reactii neasteptate din partea publicului. Asa cum ne- a obisnuit cu nonconformismul ei, acest videoclip are conotatii sexuale, dansand provocator in fata camerelor de filmat, ceea ce a dus la o adevarata revolutie.

Delia – nonconformista, asa este ea, ar trebui sa stiti!

Sunt mamica a doua fetite, iar daca fetele mele vad un videoclip deocheat sau mai grav..un film mai deocheat, asta este vina mea, si nu a cantaretilor sau a actorilor. Nu credeti? Ei isi fac doar meseria…fac ceea ce stiu, canta si danseaza, adresandu-se unui public tinta, si nu copiilor pe care nu ii supravegheaza nimeni.

Da, am citit si un articol despre acest subiect, in care autorul judeca artista. De ce? Arunci ar trebui sa o judecam si pe Madonna, nu? Sau pe Rihana, Lady Gaga… Sau chiar desenele acelea animate care instiga la violenta!

Dragi parinti, este datoria voastra sa aveti grija de copii; duceti copiii in parc, nu ii mai lasati in fata televizorului, televizorul este oricum nociv pentru ei. Daca nu este Delia cu al sau videoclip deocheat, poate va fi stirea de la ora 5, in care ni se spune ca X a violat o babuta a treia oara :O … sau ca Y s-a urcat la volan baut si a provocat un adevarat carnagiu pe nu stiu ce drum national, soldat cu nu stiu cati morti, printre care si un copil care nu era prins in leagan.

Televizorul nu este de vina pentru ceea ce vad copiii nostri, ci noi ca parinti, care nu le acordam suficienta atentie. Si nu pentru ca nu ii iubim, dar avem atatea de facut, incat uneori uitam exact ce este mai important – copiii nostri!

Aceasta este parerea mea, nu aruncati cu rosii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.