Imi plac piratii, voua?

In seara aceasta m-am uitat cu fiica mea cea mare la „Piratii din Caraibe”. Nu este prima oara cand il vad, insa imi place, este funny. Iar ea este la varsta la care ii plac povestile cu pirati, domnitele salvate de cavaleri…O frumoasa varsta, zic eu!

Stiai ca e ziua internationala a vorbirii ca piratii?

Nu? Nici eu…dar am aflat de pe tata Google. Intamplator am dat peste calendarul pe care ma mai uit din cand in cand sa vad ce zi internationala mai este. Bineinteles ca este o zi funny…Dar asta nu ne impiedica sa incercam sa vorbim ca un pirat,nu credeti?

Piratii

Pe mine ma amuza accentul lor.

Ahoy mateloti! 

Pentru ca sunt curioasa din fire, am cautat si eu filmulete pe net despre cum vorbesc matelotii. Si…va vine sa credeti sau nu, dar chiar am gasit un filmulet! Este haios tare!

Si mi-am adus aminte ca fiicele mele se uita la niste desene pe Disney Junior cu pirati. Este Jack si cu echipa sa, care salveaza pe toata lumea care are nevoie de ajutorul lor. Mai este si piratul rau, care incearca mereu sa fie cu un pas inaintea lui Jack, dar nu ii reuseste niciodata. Si pe care Jack il salveaza de fiecare data. Si mai este si papagalul…animalul de companie al piratului!

Asa incat, ia sa va vad…reusiti sa spuneti cate cuvinte pe limba lor, a piratilor? Eu recunosc ca, in afara de Ahoy, nu stiu alte cuvinte…dar mi-ar placea sa mai invat cateva 😛

In schimb,maimutelele mele vorbesc precum matelotii pe care ii vad ele in desene. Isi iau doua linii si se lupta in sabii (intre ele) pentru a pune mana pe comoara. Sunt tare dragalase cand striga cu o voce grava, de undeva din fundul gatului, Ahoy matelotii mei! La lupta, sa gasim comoara! Au vazut ele la desenele de care va spuneam ca asa vorbesc matelotii! 🙂

4 comentarii


  1. Incercati sa urmariti toate partile pentru ca toate sunt foarte haioase. in 2017 urmeaza Piratii din caraibe 5 un film foarte indragit si mult asteptat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.