Curatatoria care te scapa de pete!

Oare de cate ori nu ne-am suparat cand am zarit cateva pete pe camasa pe care trebuia sa o imbracam? Toata lumea isi doreste hainutele curate, ingrijite, parfumate, dar nu poti intotdeauna sa le scoti de un alb imaculat din masina. Indiferent ce detergent minune ai folosi…sunt pete care nu vor si nu vor sa dispara de pe hainute.

Sunt mamica a doua minuni. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa ma intampine fetita cea mare cand veneam de la serviciu, fericita ca ma vede, iar dupa imbratisarile furtunoase sa raman cu manute de ciocolata pe haine. Si multe alte accidente, in special dupa ce am nascut; fetita cea mica dadea inapoi lapticul, ramanand urme pe bluzita mamei, sau se amuza aruncand cu mancarea din farfurie direct pe hanoracul meu.

Haideti sa spunem Adio pete!

Pentru hainutele pretentioase, sacouri, paltonase, geci, camasi Laumeras te ajuta, salvandu-le de la dezastru – petele urate!

Cine este Laumeras? Este o curatatorie haine din Bucuresti, care se mandreste cu experienta in domeniu, dand dovada de seriozitate si mult profesionalism.

Cum am aflat de Laumeras? De regula, cand se face trecerea de la primavara la vara, obisnuiesc sa adun toate hainele, gecile, paltoanele si sa le spal pentru a le pune in saci in sifonier, gata pentru a fi purtate in iarna urmatoare. De data aceasta, cred ca nu am observat pata aceea mica de pe bratul drept al paltonului meu crem. Fiind o culoare pretentioasa, se vede orice pata, orice scama. Am incercat cu fel de fel de geluri si de detergenti, dar pata a ramas acolo. Mi-a fost teama sa fac vreo prostie mai mare si cand eram pe punctul de a ma resemna si de a considera hainuta pierduta, m-a sunat sora mea. Si-a dat seama ca sunt suparata si m-a intrebat ce am. I-am povestit pe scurt supararea mea si ea, zambind, m-a intrebat: „Cum…o pata te-a dat gata? Ce te faceai daca erau mai multe?”.

Simplu, o aruncam…ca nici de dat de pomana nu mai era bun paltonul „, i-am spus.

Pai atunci, arunca-l spre mine, caci eu am curatatoria mea unde petele nu rezista”, mi-a raspuns sora mea.

Si asa am aflat de Laumeras, locul unde expertii au grija de hainutele noastre, astfel incat noi sa ne bucuram de curatenie si sa spunem Adio pete, de orice tip ati fi!

4 comentarii


  1. Pacat ca se afla numai in Bucuresti, de obicei cand imi patez un articol vestimentar care este foarte indragit si important pentru mine apelez la o curatatorie pentru ca isi fac treaba.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.