Unde gasim mobila de calitate

O data ce te-ai mutat in casa visurilor tale, ai nevoie de mobila de calitate, nu? La Arta Mobilei am gasit mobila de calitate superioara.

mobila

De ce Arta Mobilei?

  • Experienta(peste 8 ani)
  • Profesionalism
  • Consiliere specializata
  • Program dedicat
  • Pasiune
  • Adaptati noului

Este atat de important sa iti proiectezi si apoi mobilezi casuta asa cum iti place tie. Astfel te intorci acasa de la job, dupa o zi stresanta si extrem de lunga acasa. Acasa unde ti-ai creat o oaza de relaxare, de liniste. Acest lucru se datoreaza in primul rand mobilei pe care o alegi.

O astfel de investitie trebuie sa fie facuta cu maximum de eficienta, avand in vedere ca trebuie sa fie durabila, sa respecte anumite standarde, dar sa asigure si utilitatea necesara.

Fiecare piesa de mobilier existenta pe piata are rolul sau. Ce este cu adevarat important este sa se opteze pentru cele care sunt absolut necesare spatiului, mai ales daca acesta este destul de restrans. Arta Mobilei pune la dispozitie o gama larga de modele ce se afla in tendinte si in acelasi timp ofera siguranta unor piese de mobilier de durata.

Realizarea mobilei se face la comanda pe dimensiunile, culorile si accesoriile solicitate de catre clienti.

Se poate realiza atat mobilier casnic, cat si comercial (pentru magazine, farmacii, cabinete, birouri, gradinite, scoli si alte institutii).

Arta Mobilei ne ofera mobila de calitate si servicii gratuite pentru clienti

1. Consultanta si sfaturi in realizarea proiectului.

2. Deplasari si masuratori gratuite.

3. Transport si montaj gratuit in Bucuresti si imprejurimi.

4. Garantie 2 ani la toate produsele.

5. Termen de realizare: maxim 20 zile lucratoare.

Mobila este una din cele mai importante entitati dintr-o locuinta. Fara mobila, consider ca o casa nu este completa, mobilierul fiind cel care imbunatateste aspectul unei locuinte si ii da o nota de frumusete. Mobila este modalitatea prin care oamenii aleg sa dea viata si personalitate locuintei proprii.

Cladirea unde ai biroul, casa unde te intorci cu drag seara de la job, biroul unde iti petreci mare parte din timp…toate acestea nu pot fi complete daca nu exista mobilier. Mobila joaca un rol extrem de important in viata noastra de zi cu zi- iar de acest lucru noi nu prea suntem constienti de acest lucru.

Este posibil ca nu toata lumea ofera un grad de importanta ridicat unei masute de terasa, insa o astfel de piesa de mobilier poate fi extrem de valoroasa pentru alti oameni. O masa de exterior nu are poate nicio valoare pentru un locuitor la bloc, insa poate fi modalitatea prin care cineva isi poate castiga painea, in cazul in care detine un restaurant.

Alege exact ceea ce iti place fara sa te uiti la pret

Desi pare greu de crezut, bugetul este ultimul element pe care ar trebui sa il iei in considerare in mentinerea stabilitatii si functionalitatii incaperii sau a intregii locuinte. Este ideal sa optezi pentru un buget separat pentru paturi tapitate, un alt buget pentru etajere si rafturi si un alt buget pentru culori, decocuri si accesorii in camera.

Arta Mobilei te asteapta cu o multime de promotii, oferte variate si preturi de sezon pentru oricare incapere a casei  – bucatarii, livinguri, holuri sau bai. Cu siguranta vei vedea ca intreaga locuinta nu doar ca devine confortabila si placuta pentru membrii familiei tale, dar va deveni si invidiata de invitati si de musafiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.