Laptele fara lactoza, important pentru copilasi!

Se stie ca laptele este extrem de important pentru copilasi. Pentru crestere, pentru oase. Dar daca copilul sufera de intoleranta la lactate, exista alternative cum ar lapte fara lactoza.

In caz de intoleranta la lactate, laptele fara lactoza este extrem de bun

Sofia mea a fost diagnosticata anul trecut cu intoleranta la lactate. Ma gandeam cu groaza la alimente cu care pot substitui lapte, branza, cascaval, iaurt.

Am gasit solutia: lapte fara lactoza. Acesta este varianta ideala pentru copilul care nu tolereaza lapte de vaca. Contine exact aceiasi nutrienti existenti in lapte normal, inclusiv proteine, mai putin lactoza, care este scoasa din compozitia lui. Asadar, nu este un aliment recomandat copiilor alergici la proteinele din lapte, ci doar celor cu intoleranta la lactoza.
Gustul laptelui fara lactoza este aproape la fel cu cel al laptelui normal. El poate fi chiar pe placul copilului, deoarece este un pic mai dulce decat cel normal.

Sofiei mele ii place cu nesquick, in fiecare dimineata imi cere cafeaua eu. Am mai folosit si laptele de soia, si cel de orez sau de migdale. Voi ati incercat acest tip de lapte?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.