Extra credit pentru extra nevoi! AVBS creditează promovarea online!

Ce faci atunci când nu mai găsești nici un bănuț rătăcit prin buzunare, dar apare o urgență care arde? Pușculița este spartă de mult, la ciorap nu mai ai nimic, iar la prieteni…la cine să apelezi? La cei care se plâng că nu se mai ajung de azi pe mâine? Nu ai cum. Dar ai nevoie disperată de bani! Ce faci? Îți spun eu: apelezi la un credit rapid

Nu este credit de nevoi personale, cu dobânzi și comisioane ascunse! Este total diferit de celelalte credite, aici nu ai nevoie de garanție mobiliară, este nevoie doar de o garanție asupra venitului. Este un tip de împrumut care se poate accesa doar cu buletinul. Dar…trebuie totuși să îți permiți să îl și returnezi. Și poate fi accesat pentru 5 zile, dar și pentru 30-45 zile. Deci este extrem de practic atunci când rămâi fără bani până la următorul salariu. De aceea îl putem denumi și creditul până la salariu.

“Banii sunt foarte importanţi doar atunci când nu îi ai.”

Sting

Total de acord! Banii nu pot cumpăra fericirea, însă cu siguranță pot cumpăra foarte multe lucruri care contribuie la fericire și bunăstare. Întotdeauna poți avea mult mai mult și este extrem de ușor să devii foarte conștient de ceea ce îți lipsește.

life money happiness buy talks

AVBS Credit este o companie de brokeraj bancar, înființată în anul 2007.

Anghel

Valentin

Broker

Solution,

adică AVBS, deține peste 70 de francize în toată țara și se află în parteneriat cu peste 25 de instituții bancare și non-bancare din România.

credit

Ai o urgență medicală, vrei neapărat rochia cea roșie pentru Crăciun, ți s-a stricat laptop-ul sau trebuie achitată urgent factura la gaze, să nu riști să îți transformi casa într-un iglu? Sau poate este ziua nepoțelului tău și nu ai reușit încă să iei un cadou?

love pizza money sleep tea

Creditul rapid este soluția pentru tine

Printr-un simplu apel telefonic poți lua cu împrumut până la 1500 de lei, doar cu buletinul. Un mare avantaj al acestui împrumut este faptul că nu plătești dobândă pentru primul credit contractat. Dobânda se percepe de la al doilea împrumut.

Este tipul de credit la a cărui promovare mi-ar plăcea să iau parte. Este un credit prin care oamenii nu se pot simți păcăliți. Cine îți dă bani împrumut fără să dai dobândă pentru ei? În afară de familie și prieteni, bineînțeles! Cea mai sigură metodă prin care aș promova creditul rapid ar fi blogurile. Da, ați citit bine! Sunt foarte puțini oameni care nu au acces la internet, iar informația online este din ce în ce mai ușor de transmis. Prin rețelele sociale ajunge rapid și sigur la destinație.

Media a luat amploare, iar pana ascuțită și ingenioasă a acelor persoane care știu să scrie, a bloggerilor poate transmite perfect informația referitoare la creditul rapid. Aș merge pe mâna a trei doamne care scriu minunat, sunt persoane câștigătoare, atât în viață cât și în concursul SuperBlog. Le citesc cu drag blogurile, le admir stilul de a scrie și întotdeauna am de învățat de la ele.

Sexul slab scrie cu Litere stacojii in ExtraVita 

Sexul slab este o revistă online pentru femei, revistă care oferă informații despre modă, idei practice, diete și sfaturi pentru slăbit. De ce să nu citești și despre creditul care te scoate din încurcătură cu câteva zile înainte de a lua salariul? Dana Lalici ne învață cum să economisim…dar ne poate la fel de bine învăța și de unde putem să luăm bani, avantajos pentru noi.

Litere stacojii este un blog unde am învățat că un text de succes este foarte ușor de construit atâta timp cât împletești talentul cu o serie de strategii bine gândite. Alina Gheorghe ne arată că, pentru a fi de succes, informația trebuie să influențeze și să trezească interesul publicului căruia ne adresăm. De aceea, o găsesc potrivită pentru a mă ajuta în promovarea unui credit rapid.

ExTraViTa te poartă pe meleaguri străine, pe care le vezi pentru prima dată prin ochii Mirelei Șurghie, o persoană care te îndeamnă să fii tu însuți, să faci tot posibilul să îți îndeplinești visele, indiferent cât de greu ar fi. Pentru a călători, pentru a cunoaște noi civilizații, pentru a trăi experiențe noi, avem nevoie de bani!

Vă spuneam că internetul ne-a acaparat. Până și fiică-mea de 2 anișori știe să umble pe youtube pe telefon. E-mailul îl verificăm de pe telefon, știm unde se află prietenii noștri întotdeauna prin check-in-urile de pe Facebook, cumpărăm online, tolăniți în fotoliul comod. Concluzia este că tehnologia, media, canalele sociale au devenit cele mai importante şi de impact forme de comunicare. Telefonul mobil a devenit o necesitate. Aș crea o aplicație pe telefon cu ajutorul profesionist de la Creadiv, astfel încât să poți accesa creditul rapid direct de pe telefon. Aș promova spoturi publicitare la TVR 2 pentru ca toți românii să afle de existența acestui credit, emisiuni la RadioLynx, campanii de Comunicate de Presa pe care Chic-Elite să le facă cunoscute tuturor femeilor.

Extra credit pentru extra nevoi! AVBS creditează promovarea online!

Este un slogan ușor de reținut și greu de uitat! Exact ce ne interesează! Pentru ca un produs sa fie promovat cît mai bine, are nevoie de un titlu bun, care să ajute la fixarea produsului pe retina consumatorului.

Dacă aveți nevoie de bani până la salariu cereți ajutorul AVBS Credit! Vei primi ajutor fără prea mari bătăi de cap!

Nu ezitați să puneți întrebări, AVBS Credit vă răspunde la ele și vă ajută să clarificați toate nelămuririle pe care le aveți!

*sursa foto: avbs.ro, giphy.com

Articol cu care închei mândră, finalistă fiind,  SuperBlog 2016!

 

20 de comentarii


    1. Multumesc Corina! Dar nu sunt multumita deloc 🙁 La Spring am terminat pe 16, acum sunt pe 34 🙁 Asta e…Macar ma bucur ca am reusit sa scriu la toate probele si nu am depasit dead-line-ul 🙂

      Răspunde

  1. Felicitari pentru acest articol si pentru toata prestatia din SB! Stiu ca nu e usor cu 2 copii mici. Eu am cam evitat creditele rapide, dar am avut si eu nevoie de 2 ori urgent de bani. Norocul meu a fost cardul de credit cu termen de depunere de 45 zile fara dobanda, sau rate de 3, 6 sau 12 luni. In ambele cazuri am returnat banii in acel termen. 🙂

    Răspunde

  2. De cate ori am avut nevoie de credit am evitat sa apelez banca sau creditele rapide, am avut ajutor din partea familiei si acest lucru este un avantaj foarte mare. Felicitari pentru toate articolele din SB si chiar meriti premii ca ai avut articole foarte bune.

    Răspunde

  3. La cate cheltuieli sau adunat in acest sfarsit de an sper sa termin anul cu bine pentru ca daca nu ma paste si pe mine un credit rapid

    Răspunde

  4. Felicitari pentru perseverenta, eu si la editia aceasta nu am reusit decat sa ma inscriu :)))

    Răspunde

  5. Nu ai de ce să te necăjești, Springul are mai puține probe și este mai mult pentru femei. Participână și învățând perseverezi.
    Îți mulțumim mult pentru articol, mult succes!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.