Ce trebuie sa știi când alegi triciclete copii?

Pentru copii, a se plimba în triciclete e ca și cum ar avea propria mașină, nu-i așa? Tricicletele pentru copii reprezintă cel mai simplu mod de a îi determina pe micuți să renunțe la statul în casă. O tricicletă este primul pas spre învățarea mersului pe bicicletă. Însă  tricicleta este mult mai mult de atât: îi învață pe copilași să socializeze.

Bekid ne oferă mai multe modele de triciclete, de diferite culori și forme. Acestea îi vor trage pe micuți, care își vor dori să meargă la plimbare mereu.

triciclete

Triciclete Bekid.ro

Plimbările cu tricicleta sunt foarte relaxante pentru cei mici si le va consuma energia zilnică într-un mod plăcut având în vedere că vor fi nevoiți să pedaleze. Mânerul cu care acestea sunt prevăzute vă va ajuta să manevrați tricicleta acestuia atunci când cel mic o ia într-o direcție greșită.

Pentru micuța mea mi-ar plăcea această tricicletă, care este potrivită pentru copii cu varsta între 1,5 și 5 ani, cu o greutate de până la 25 kg. Dispune de șezut reversibil, copilul putând fi așezat atat cu fața, cât și cu spatele către parinte. Este dotată cu bară de protecție și suport pentru picioare. Este dotată cu un mâner dirijabil.
Tricicleta are un coșuleț și un scaun confortabil fabricat dintr-un material moale, scaunul conținând și o pernă. Bara de protecție și mânerul sunt detașabile, astfel tricicleta devine ideală pentru un copil mai mare. Este dotată cu claxon și fabricată 100% din materiale sigure.

Lucruri importante de reținut la alegerea unei triciclete sunt:

  • Roțile trebuie să fie construite din materiale care nu produc mult zgomot.
  • Mânerul care permite manevrabilitatea tricicletei să fie cat mai confortabil.
  • Tricicleta trebuie să dispună de centuri pentru a spori siguranța celui mic.
  • Scaunul să fie alcătuit din materiale care oferă un grad de confort ridicat și care îi oferă o poziție corectă a corpului.

Cum alegem cele mai bune triciclete pentru copii doar de la Bekid?

Alegerea roților este extrem de importantă. Avem de-a face cu trei feluri de roți: din plastic, care nu urmăresc linia suprafeței, fac zgomot în parcuri, pe trotuarele drepte pot fi folosite cu ușurință. Avantajul acestor tipuri de roți ar fi prețul accesibil. Roțile din cauciuc plin sunt mult mai line decât cele din plastic. Absorb neuniformitatea drumurilor și nu fac pană absolut deloc. Roțile din cauciuc cu valvă nu fac zgomot și sunt moi, însă pot avea pană destul de ușor sau se pot dezumfla.

Șezutul trebuie să fie suficient de jos încât copilul să se așeze pe el cu ușurință. La triciclete este regulă ca înălțimea scaunului și a manetei de manevrare să fie reglabil. Una dintre condițiile de bază este marginea rotunjită, astfel încât copilul să nu se rănească. În același timp, trebuie să fie din materiale de calitate, care rezistă la vibrații.

Dacă ținem cont de sfaturile pe care le primim de la specialiști, atunci cu siguranță le vom asigura copiilor plimbări de care se vor bucura. Tricicletele de la Bekid sunt recomandate de tot mai multe mămici, care doresc doar ce este mai bun pentru copilașii lor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.