Chefi la cutite, un show ce a prins la public!

Băi, deci de când a început, eu urmăresc Chefi la cuțite. Îl ador pe Chef Sorin Bontea, îmi place și Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar Bontea e cel mai cel… Este un show culinar, pe care l-am îndrăgit de când a apărut…Mă amuză situațiile în care trebuie să se grăbească, îmi plac rețetele pe care le văd.

Chefi la cuțite

Chefi la cuțite este un show cu lipici la public

Sau…cel puțin eu aşa am observat. Majoritatea prietenelor mele îl urmăresc, mama mea se uită.

Nu-mi place când concurenții nu îşi ascultă chef-ul. Cred că mai bine stăteau acasă…cei care îşi sabotează echipa. Da…fiecare e pentru el în show, dar ca să ajungă cât mai departe, trebuie să ştie să lucreze în echipă.

Îmi plac cei trei chefi pentru că sunt funny, se țin de glume în pauze. Sunt un trio tare simpatici, au cântat Am o căsuță mică…chiar îmi place să îi urmăresc.

Până acum, chef Bontea şi chef Dumitrescu au tot încercat să îl însoare pe burlacul Scărlătescu. Fără succes, normal… 😀

Acum le-a venit altă idee: să îl ducă la azil 😛 Ați văzut? Ba chiar, Florin a început să dea telefoane pentru a îi găsi un loc cu cele mai bune condiții. Bineînțeles că nimeni nu l-a crezut 😀

Al treilea sezon a început cu dorința lui chef Scărlătescu de a câştiga. Celelalte sezoane au fost câştigate pe rând de chef Bontea şi chef Dumitrescu. Majoritatea concurenților şi-au exprimat dorința de a merge în echipa lui chef Scărlătescu, pentru a îl ajuta să câştige acest sezon.

Sezonul a început cu diverse surprize în farfurie pentru jurați. Aceştia au primit la degustare o farfurie cu… scorpioni. Ceea ce l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să se ridice de la masă. Cunoscând fobia lui pentru insecte, cei doi colegi ai săi i-au făcut o farsă.

Vouă vă place emisiunea culinară Chefi la cuțite? Ce alte emisiuni preferați să urmăriți la televizor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.